Materiali

 

Leka : Vit. 15, nr. 7 (1943)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrimet e këtij numri i përkasin fushave : sociologji, gjuhësi, histori, folklor, letërsi, etnografi, dhe kulturë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1943

Autor

Shoqata : L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme"

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata : L.E.K.A., “Leka : Vit. 15, nr. 7 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/248.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder