Materiali

 

Leka : Vit. 15, nr. 6 (1943)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban rubrikat : filozofi, gjuhësi, etnografi, letërsi dhe kulturë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1943

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 15, nr. 6 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/247.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder