Materiali

 

Abetare Gegënict

Subjekti

Gjuhësi, Edukim, Mësimdhënie

Pershkrimi

Libri nuk i ka faqet e plota. Fillon me alfabetin shqip dhe vazhdon me shembuj shprehjesh e tekstesh të shkurtëra deri në faqen 16. Nuk ka ilustrime.

Etiketa

Koleksioni

Data

1910

Autor

_

Botuesi

Shtypshkronja shqipe "Mbrothësija" Kristo Luarasi, Selanik.

Formati

13.5 x 19.5 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-G-31

Lloji

Libër

Citimi

_, “Abetare Gegënict,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 24, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/14.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder