Materiali

 

Përkryesimi i Abetarit Shqyp-Italisht = Il Complemento del Sillabario albanese-Italiano

Subjekti

Gjuhësi. Edukim

Pershkrimi

Në libër gjenden tridhjetë e dy tekste, në gjuhën italiane dhe në gjuhën shqipe, të vendosura në dy kolona. Libri ka 54 faqe dhe shumë ilustrime. Eshtë përgatitur "Për Msimoret e Shqypnies".

Etiketa

Koleksioni

Data

1913

Autor

Vallardi, Antonio

Botuesi

Antonio Vallardi Editore, Milano

Formati

12 x 18.5 cm

Gjuha

Shqip-Italisht

Identifikuesi

A/4-R-48

Lloji

Libër

Citimi

Vallardi, Antonio, “Përkryesimi i Abetarit Shqyp-Italisht = Il Complemento del Sillabario albanese-Italiano,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/13.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder