Materiali

 

Kujtim vepre dhe intrige

Subjekti

Feja

Pershkrimi

Libri përmban:
1-Nji letër e Fan Nolit
2-Prokllamimi i Kishës Autoqefale Orthodhoske kombëtare në Tiranë me 1921.
3-Nji letër-përfaqsimi i Delegatëvet për Kongresin k. të Beratit.
4-Prokllamimi i Kishës Autoqefale në Berat më 1922.
5-Statuti i Kishës Shqiptare.
6-Rregullorja e Kishës Shqiptare.
7-Formimi i Kshillit te N. Kishtar. etj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1926

Autor

Episkopi Vissarion Xhuvani " Theollog me Dipllome t' Universitetit t' Athines. Ish Senator i Elbasanit dhe ish Deputet i Durrsit ".

Botuesi

Shtypshkronja "Tirana", Tiranë

Formati

18 x 24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-B-6

Lloji

Libër

Citimi

Episkopi Vissarion Xhuvani " Theollog me Dipllome t' Universitetit t' Athines. Ish Senator i Elbasanit dhe ish Deputet i Durrsit "., “Kujtim vepre dhe intrige,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/12.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder