Materiali

 

Abetare e Guhese Sqip

Subjekti

Gjuhësi, Edukim

Pershkrimi

Libri në frotespic ka të shënuar "Nde te fole Gegenisht". Ka gjashtëmbëdhjetë faqe, ku janë përfshirë shkronjat e alfabetit, rrokjet, fjalët dhe tekstet, të shkëputura nga abetare të ndryshme.

Etiketa

Koleksioni

Data

1900

Autor

Shtypshkronja "Mbrothësija".

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija" Kristo P. Luarasi, Sofje.

Formati

12 x 17 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-S-82

Lloji

Libër

Citimi

Shtypshkronja "Mbrothësija"., “Abetare e Guhese Sqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/11.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder