Materiali

 

Fllad Moralit

Subjekti

Etikë

Pershkrimi

Autori trajton disa aspekte të etikës individuale, detyrat njerëzore ndaj vetes dhe të tjerëve. Libri ka 42 faqe. Në faqen e tretë gjendet një parathënie nga autori.

Etiketa

Koleksioni

Data

1912

Autor

Beltoja, Gaspër

Botuesi

Shtypshkronja " Nikaj ", Shkodër.

Formati

13 x 18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-S-15

Lloji

Libër

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Fllad Moralit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/15.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder