Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht
Citimi

“Albania 1897 - Nr 08,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/557.

Etiketat:

 
Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht
Citimi

“Albania 1897 - Nr 07,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/556.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi , “Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ñe hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 3 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/553.

Etiketat: