Materiali

 

Albania 1897 - Nr 08

Subjekti

Revistë letrare gjuhësore, historike, shkencore

Pershkrimi

Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht

Etiketa

Data

1897

Autor

Botuesi

Faik Konica

Formati

25 x 18 cm

Gjuha

Shqip, Frëngjish, Turqisht

Identifikuesi

Lloji

Revistë

Citimi

“Albania 1897 - Nr 08,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/557.

Pronari