Materiali

 

Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ñe hére ne muaj : revue
mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 3 (1897)

Subjekti

Revistë letrare gjuhësore, historike, shkencore

Pershkrimi

Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
dhe frëngjisht.
33-48, [16] f. : me il. ; 28 cm

Etiketa

Data

1897

Autor

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi

Botuesi

Imp. A. Vromant et Cie, Bruxelles

Formati

28 cm

Gjuha

Shqip, Frëngjish

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi , “Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ñe hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 3 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/553.

Pronari