Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Shkrime kulturore dhe fetare katolike.
386 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katolike : Vit. 45, nr. 1-12 (1935),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/621.

Etiketat: