Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Historia veneciane, me një shtesë të disa përmbledhjeve të përkthyera rishtas nga latinishtja. Tridhjetë e tre libra me periudhat e historisë së Venedikut që nga themelimi i tij. Përshkrime të disa qyteteve të Shqipërisë si Durrësi,…
Citimi

Sabellico, Marco Antonio, “Dell' Historia Vinitiana : con la giunta de gli Epitomi di nuovo tradotti dal' Latino...,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/448.

Etiketat:

 
Historia dhe përshkrimi i Shqipërisë veriore ose Gegërisë. Me një parathënie nga autori.
XVII, 516 f. + një hartë të Shqipërisë veriore
Citimi

Hecquard, Hyacinthe, “Histoire et description de la Haute Albanie ou Guégarie ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/444.

Etiketat: