Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Përmban përralla dhe visare të Arbëreshve të ishujve të Greqisë, si dhe këngë kreshnikësh, trimërie dhe dashurie.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi IV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/528.

Etiketat: