Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Ky material, "Fare i ri Ëvetar Shqip për djelm nismëtorë" /Naum Veqilharxhi, u shkëput dhe u fotokopjua nga libri "Vepra e Naum Veqilharxhit" e autores Gjystina Shushka, për ti ardhur në ndihmë studentëve dhe përdoruesve të bibliotekës.…
Citimi

Shushka, Gjystina / Veqilharxhi, Naum, “Ëvetari i vitit 1845 dhe transkriptimi i tij "Fare i ri Ëvetar Shqip për djelm nismëtorë",” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/747.

Etiketat:

 
Ky material u shkëput dhe u fotokopjua nga libri "Vepra e Naum Veqilharxhit" e autores Gjystina Shushka, për ti ardhur në ndihmë studentëve dhe përdoruesve të bibliotekës.
[21] f. ; 20 cm.
Materiali ka pjesën e transkriptuar.
Në faqen e…
Citimi

Shushka, Gjystina / Veqilharxhi, Naum, “Ëvetari i vitit 1844 dhe transkriptimi i tij Fort i shkurtër e i përdorshim Ëvetar Shqip ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/746.

Etiketat: