Materiali

 

Ëvetari i vitit 1845 dhe transkriptimi i tij
"Fare i ri Ëvetar Shqip për djelm nismëtorë"

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare

Pershkrimi

Ky material, "Fare i ri Ëvetar Shqip për djelm nismëtorë" /Naum Veqilharxhi, u shkëput dhe u fotokopjua nga libri "Vepra e Naum Veqilharxhit" e autores Gjystina Shushka, për ti ardhur në ndihmë studentëve dhe përdoruesve të bibliotekës.
[101] f. ; 20 cm.
Materiali ka pjesën e transkriptuar.
Në faqen e titullit: "Nxjerrë e dhënë mbë dritë tani herën e parë, për djem të vegjël me një të zgjedhur nga disa gjë të mirash e të fitimëshme. Mot' i dytë. 1845"

Shushka, Gjystina. Vepra e Naum Veqilharxhit / Gjystina Shushka. - Prishtinë : Rilindja, 1994.
198 f. ; 20 cm.

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1994

Autor

Shushka, Gjystina / Veqilharxhi, Naum

Botuesi

Prishtinë, Rilindja

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv

Lloji

Libër

Citimi

Shushka, Gjystina / Veqilharxhi, Naum, “Ëvetari i vitit 1845 dhe transkriptimi i tij "Fare i ri Ëvetar Shqip për djelm nismëtorë",” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/747.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder