Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Redaktor: Marco Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVI, Nr. 09 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/439.

Etiketat: ,

 
Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, të së drejtës etnike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Marco Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVI, Nr. 05 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/438.

Etiketat: ,

 
Shkrime me përmbajtje letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Redaktor: Marco Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVI, Nr. 01 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/437.

Etiketat: