Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVI, Nr. 05 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, të së drejtës etnike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Marco Koliqi

Etiketa

,

Koleksioni

Data

1972

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht - Gjermanisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVI, Nr. 05 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/438.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder