Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, folklorike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.
(Vjeti I, Nanduer - Dhetuer 1957)

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti I, Nr. 04 - 05 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/365.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.
(Vjeti I, Shtatuer - Tetuer 1957).

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti I, Nr. 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/364.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.
(Vjeti I, Gusht 1957).

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti I, Nr. 01: E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/363.

Etiketat: