Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(71 materiale)

Teksti mbështetet në metodën fonetike, analitiko-sintetike. Është i ilustruar me figura, me ngjyra.
Në faqen e tit.: "Pranuar nga Ministrija e Arsimit me Nr. 1984/I datë 5-IX-1938"
82 f. : me il. ; 22 cm.

Upload 21. 10. 2019
Citimi

Xhuvani, Aleksandër dhe Pogoni, Pertef, “Abetar : krejt i ilustruar me 50 piktura,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/729.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
304 f.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katholike : Vit. 48, nr. 1-12 (1938),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/624.

Etiketat:

 
Vëllimi II, përmban njëzet e pesë vitet e para të vetqeverisjes së shtetit.
Citimi

“Shqipnija me 1937,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/521.

Etiketat:

 
Revista trajtoi probleme të ndryshme të fushave filozofike shkencave sociale, ekonomike, probleme gjuhësore, letrare, historike, gjeografi etj.
Citimi

Branko Merxhani, “Përpjekja Shqiptare 1939 - nr 025 - 027,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/346.

 
Revista trajtoi probleme të ndryshme të fushave filozofike shkencave sociale, ekonomike, probleme gjuhësore, letrare, historike, gjeografi etj.
Citimi

Branko Merxhani , “Përpjekja Shqiptare 1938 - nr 017,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/331.

Etiketat: