Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Revista përmban shkrime mbi edukimin, pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e gjuhës, këndimit e aritmetikës në shkollën fillore.
Revista trajton një kurs të shpejtë për mësuesit e fillores.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 8-9-10 (1929),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/867.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi edukimin, disiplinën, rëndësinë e edukatës fizike dhe mbi të mësuarin e gjuhës, këndimit e aritmetikës në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 5-6-7 (1929),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/866.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 39, nr. 1-12 (1929) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/615.

Etiketat:

 
Përmban statutin e shoqatës L.E.K.A. ku përfshihen : emrat e themeluesve të shoqatës, akti i lejes, kryesia e shoqatës.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 1, nr. i veçantë (1929) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/157.

Etiketat: