Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Kjo abetare, siç shkruhet edhe në parathënie, nuk u hartua për t'i shërbyer vetëm fëmijëve, por edhe të rriturve që dëshironin të mësonin gjuhën shqipe.
Bot. 3
31 f. : me il. ; 20 cm.
Citimi

Qirias, P. D., “Abetare,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/743.

Etiketat:

 
Ky tekst është i ndarë në dy pjesë: në "Kendime të para", ku mësohen shkronjat e alfabetit, dhe në "Këndime", ku shtjellohen pjese leximesh dhe vjersha.
Sipas studiuesve, ky botim është i Ndre Mjedës, mbasi është i njëjtë me botimin…
Citimi

[Mjeda, Ndre], “Këndime për shkolla të para të Shqypënisë : libri i parë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/742.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare dhe kulturore. Në faqen e fundit të çdo numri gjendet rubrika e librave të rinj.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 25, nr. 1-12 (1915),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/466.

Etiketat: