Materiali

 

Këndime për shkolla të para të Shqypënisë : libri i parë

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Ky tekst është i ndarë në dy pjesë: në "Kendime të para", ku mësohen shkronjat e alfabetit, dhe në "Këndime", ku shtjellohen pjese leximesh dhe vjersha.
Sipas studiuesve, ky botim është i Ndre Mjedës, mbasi është i njëjtë me botimin e vitit 1904, por ndryshon nga alfabeti i përdorur. Përmbajtja dhe metodologjia e ndjekur janë njelloj.
119 f., 21 cm.
Bot. 3

Etiketa

Koleksioni

Data

[1914-1915]

Autor

[Mjeda, Ndre]

Botuesi

[Zoja e Papërlyeme, Shkodër]

Formati

21 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-F-38

Lloji

Libër

Citimi

[Mjeda, Ndre], “Këndime për shkolla të para të Shqypënisë : libri i parë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/742.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder