Materiali

 

Abetareja Shqip : rrieshtuarë në gjuhë të përbashkëme

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare, tekste shkollore

Pershkrimi

Ky tekst shkollor përfshin 36 tinguj-shkronjat e alfabetit tonë. Ka një strukturë ndërtimi mbi baza didaktike dhe shquhet për përmbajtjen atdhetare e etiko-morale.
64 f., 20 cm

Upload 21. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1911

Autor

Suteriqi, Simon

Botuesi

Shtyp. Tregtare Ndërkombëtare, Manastir

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-F-68

Lloji

Libër

Citimi

Suteriqi, Simon, “Abetareja Shqip : rrieshtuarë në gjuhë të përbashkëme,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/741.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder