Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Libri trajton njohuri të përgjithshme dhe disa parime mbi filozofinë, letërsinë, gjuhësinë e shkencat e tjera.
Tekst shkollor për Seminarin e Shën Françesk Saverit. Ka 80 faqe pa ilustrime.

Upload 28. 10. 2019
Citimi

Xanoni, Anton M., “Priisi n' lamë t' letratyrës : per shkollë t' Seminarit e t' Mbesoitores t' Sh' Françesk Saverit n' Shkoder,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/752.

Etiketat:

 
Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e Kongresit të Manastirit.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers Jezu Krishtit : Vit. 22, nr. 1-12 (1912),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/489.

Etiketat:

 
Seria: Vepra Pijore N. VIII
Botim i tretë i shtuar (e treta dor' e shtueme)

Upload 16. 06. 2015
Citimi

“Shyhreti i divoçem,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/462.

Etiketat:

 
Autori trajton disa aspekte të etikës individuale, detyrat njerëzore ndaj vetes dhe të tjerëve. Libri ka 42 faqe. Në faqen e tretë gjendet një parathënie nga autori.

Koleksioni

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Fllad Moralit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/15.

Etiketat: