Materiali

 

Priisi n' lamë t' letratyrës : per shkollë t' Seminarit e t' Mbesoitores t' Sh' Françesk Saverit n' Shkoder

Subjekti

Gjuha, letërsia, filozofia, shkencat shoqërore

Pershkrimi

Libri trajton njohuri të përgjithshme dhe disa parime mbi filozofinë, letërsinë, gjuhësinë e shkencat e tjera.
Tekst shkollor për Seminarin e Shën Françesk Saverit. Ka 80 faqe pa ilustrime.

Upload 28. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1912

Autor

Xanoni, Anton M.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

17 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-G-21

Lloji

Libër

Citimi

Xanoni, Anton M., “Priisi n' lamë t' letratyrës : per shkollë t' Seminarit e t' Mbesoitores t' Sh' Françesk Saverit n' Shkoder,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/752.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder