Materiali

 

Grammaire albanaise : a l'usage de ceux qui desirent apprendre cette langue sans l'aide

Subjekti

Gjuha shqipe, gramatika, studime

Pershkrimi

Vepra përmban rregulla të morfologjisë shqipe, duke shtjelluar emrat, mbiemrat, përemrat, foljet, kohët e foljeve, ndajfoljet etj.
Konsiderohet një vepër e rëndësishme dhe me vlerë në fushën e gjuhësisë shqipe.

Upload 28. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1887

Autor

W. [assa], P. [asco]

Botuesi

Trübner & Co., London

Formati

19 cm

Gjuha

Shqip/Frëngjisht

Identifikuesi

A/1-G-14

Lloji

Libër

Citimi

W. [assa], P. [asco], “Grammaire albanaise : a l'usage de ceux qui desirent apprendre cette langue sans l'aide,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/750.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder