Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Ky fjalor është vepër me vlera të rëndësishme leksikografike. U hartua nga pjesëtarët e Shoqërisë "Bashkimi" dhe njihet nga sudiuesit si "Fjalori i Bashkimit".
526, 30 f. ; 19 cm.

Upload 15. 10. 2019
Citimi

Shoqëria "Bashkimi" , “Fjaluer i ri i shcypes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/723.

Etiketat:

 
Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers J. Krishtit : Vit. 18, nr. 1-12 (1908),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/485.

Etiketat: