Materiali

 

Elcija i Zemers J. Krishtit : Vit. 18, nr. 1-12 (1908)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.

Upload 16. 06. 2015

Etiketa

Data

1908

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers J. Krishtit : Vit. 18, nr. 1-12 (1908),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/485.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder