Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Teksti ka 71 mësime, në të cilat përfshihen shkronjat, rrokjet, fjalët dhe pjesët e leximit.
80 f. ; 19 cm.

Upload 21. 10. 2019
Citimi

F.[rashëri], S.[ami] H.[alit], “Abetare e gjuhes shqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/737.

 
Në libër trajtohet gramatika shqipe në formë të shkurtuar. Lënda është ndarë në tri pjesë : Gramatikë, Pjesë leximi dhe Fjalori.
Libri ka 105 faqe.

Koleksioni

Citimi

Meyer, Gustav, “Kurzgefasste albanesische grammatik mit lesestücken und glossar,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/354.

Etiketat: