Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

A new edition, revised and corrected, 1858
In two volumes. - V. 1 Xi, 544f. ; V.2 Vii, 528f.
Udhëtime në Shqipëri dhe në provinca të tjera të Turqisë, botim i ri i korrigjuar më 1858. Në libër gjendet një faksimile me firmë të Ali…
Citimi

Broughton (Lord), “Travels in Albania and other provinces of Turkey in 1809 & 1810 : in two volumes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/459.

Etiketat:

 
Historia dhe përshkrimi i Shqipërisë veriore ose Gegërisë. Me një parathënie nga autori.
XVII, 516 f. + një hartë të Shqipërisë veriore
Citimi

Hecquard, Hyacinthe, “Histoire et description de la Haute Albanie ou Guégarie ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/444.

Etiketat: