Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Udhëtim për në Janinë, në Shqipëri, përmes Siçilisë dhe Greqisë. Pjesa e parë. Libri është i ndarë në dhjetë kapituj dhe ka 326 faqe.
Në faqen e parë ka një portret të Ali Pashës.
Citimi

Hughes, Thomas Smart, “Voyage a Janina en Albanie, par la Sicilie et la Grece : Tome premier,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/333.

 
Udhëtim për në Janinë, në Shqipëri, përmes Siçilisë dhe Greqisë.
Vëllimi II është i ndarë në X kapituj. Në fillim të çdo kapitulli ka një përmbledhje të çështjeve që do të trajtohen. Ka 351 faqe, në faqen e parë ka…

Koleksioni

Citimi

Hughes, Thomas Smart., “Voyage a Janina en Albanie, par la Sicilie et la Grece : Tome second,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/37.

Etiketat: