Materiali

 

Voyage a Janina en Albanie, par la Sicilie et la Grece : Tome premier

Subjekti

Gjeografi, udhëtime

Pershkrimi

Udhëtim për në Janinë, në Shqipëri, përmes Siçilisë dhe Greqisë. Pjesa e parë. Libri është i ndarë në dhjetë kapituj dhe ka 326 faqe.
Në faqen e parë ka një portret të Ali Pashës.

Etiketa

Nuk ka etiketa per kete material.

Koleksioni

Data

1821

Autor

Hughes, Thomas Smart

Botuesi

Libraire de Gide Fils, Paris

Formati

21 x 13cm

Gjuha

Frëngjisht

Identifikuesi

A/2-F-23

Lloji

Libër

Citimi

Hughes, Thomas Smart, “Voyage a Janina en Albanie, par la Sicilie et la Grece : Tome premier,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/333.

Pronari