Materiali

 

Ilirët : ble 1

Subjekti

Histori, gjuhësi

Pershkrimi

Libri trajton historinë e ilirëve: fiset ilire, karakterin, zakonet, besimin dhe gjuhën ilire. Është botim i Ministrisë së Arsimit për njohuri të përgjithshme. Libri është përkthyer nga Karl Gurakuqi. Ka gjithsej 74 faqe.

Etiketa

Nuk ka etiketa per kete material.

Koleksioni

Data

1923

Autor

Patsch, Karl

Botuesi

Shtypshkronja "Nikaj", Tiranë

Formati

19 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/3-G-46

Lloji

Libër

Citimi

Patsch, Karl, “Ilirët : ble 1,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 29, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/332.

Pronari