Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(28 materiale)

Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 27, nr. 1-12 (1917),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/603.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
182 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 28, nr. 1-12 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/604.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 29, nr. 1-12 (1919),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/605.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
192 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 30, nr. 1-12 (1920),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/606.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
192 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 31, nr. 1-12 (1921),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/607.

Etiketat: