Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(26 materiale)

Shkrimet e këtij numri i përkasin fushave : sociologji, gjuhësi, histori, folklor, letërsi, etnografi, dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata : L.E.K.A., “Leka : Vit. 15, nr. 7 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/248.

Etiketat:

 
Përmban rubrikat : filozofi, gjuhësi, etnografi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 15, nr. 6 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/247.

Etiketat:

 
Revista përfshin rubrikat : filozofi, gjuhësi, histori, folklor, sport dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 15, nr. 4-5 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/246.

Etiketat:

 
Përmban shkrime rreth edukatës, gjuhësisë, letërsisë, historisë, kulturës dhe ka një bibliografi nga Krist Maloki.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 15, nr. 3 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/245.

Etiketat:

 
Përmban shkrime në rubrikat : filozofi, histori, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 15, nr. 2 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/244.

Etiketat: