Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(26 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
402 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 50, nr. 1-12 (1940),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/626.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VIII. Përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para III.
Kangë e vajtime.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/532.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VII. Libri përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para II.
Nder male tona.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/531.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VI. Libri përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen e popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para I.
Zokone e doke.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/530.

Etiketat:

 
Studime Historike. Premiato dalla R. Accademia d'Italia.
Citimi

Cordignano, Fulvio P. & Valentini Giuseppe P. (S. J.), “Saggio di un Regestro Storico dell'Albania,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/517.

Etiketat: