Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
402 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 50, nr. 1-12 (1940),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/626.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
218 f.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katholike : Vit. 49, nr. 1-12 (1939),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/625.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
304 f.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katholike : Vit. 48, nr. 1-12 (1938),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/624.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : [organ i apostullimit t' Uratës] : Vit. 47, nr. 1-12 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/623.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare : Vit. 46, nr. 1-12 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/622.

Etiketat: