Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(11 materiale)

Në libër bëhet fjalë për këngë trimnije dhe kreshnikësh, pjesë të folklorit të botuar. Të zgjedhura dhe të komentuara nga Prof. Karl Gurakuqi e Prof. Filip Fishta.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi I,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/525.

Etiketat: