Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(46 materiale)

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, didaktikën dhe historinë.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
159-210, [52] f. ; 23 cm.
Revista ka në fund dy rubrika…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 5-6 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/862.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi edukimin, pedagogjinë, didaktikën dhe mbi të mësuarin e gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 4 (1928) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/861.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë, edukimin, didaktikën dhe mbi të mësuarin e aritmetikës dhe gjuhës në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 3 (1928) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/860.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e historisë, aritmetikës, gjeometrisë, gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 3-4 (1927),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/859.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e historisë, aritmetikës, gjeometrisë, gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 1-2 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/854.

Etiketat: