Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(12 materiale)

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e historisë, aritmetikës, gjeometrisë, gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 1-2 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/854.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 38, nr. 1-12 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/614.

Etiketat:

 
Poemë
Citimi

Mjeda, Ndre, “Lissus,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/545.

Etiketat:

 
Poemë
Citimi

Mjeda, Ndre, “Juvenilja,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/544.

 
Histori fetare
Citimi

Mjeda, Ndre, “Historija e Shejte per Shkolla të para,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/542.