Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(13 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f. : 23 cm

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 42, nr. 1-12 (1932),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/618.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" - Roma
Sezione Albanese

Matteo Bartoli : Marrëveshje të vjetra në mes gjuhës shqipe dhe gjuhëve të tjera motra.
Giuseppe Schiro : Rreth gjuhës shqipe dhe shkrimeve të saj...
Roberto…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume II,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/361.

Etiketat:

 
Përmban : pedagogji, histori, folklor, bibliografi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 4, nr. 12 (1932),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/186.

Etiketat:

 
Përmban : letërsi, pedagogji, histori, folklor, bibliografi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 4, nr. 11 (1932),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/185.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, letërsi, histori, kronikë, shënime bibliografike.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 4, nr. 10 (1932),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/184.

Etiketat: