Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Revistë me përmbajtje fetare dhe kulturore.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 26, nr. 1-12 (1916) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/467.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare dhe kulturore. Në faqen e fundit të çdo numri gjendet rubrika e librave të rinj.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 25, nr. 1-12 (1915),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/466.

Etiketat:

 
Revista e përkohëshme "Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit" është vazhdim i revistës "Elçija i Zemers Jezu Krishtit". Emri "Elçija" është zëvendësuar me emrin "Lajmëtari", në gjuhën shqipe. Ky ndryshim i bëhet i ditur lexuesve në…
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 24, nr. 1-12 (1914),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/465.

Etiketat: