Materiali

 

Dissertazioni Vossiane Tomo Secondo

Subjekti

Historia e Shqipëris

Pershkrimi

Përshkrim biografik i Marin Barletit dhe Marin Beçikemit.
Libri është një fotokopje.

Etiketa

Koleksioni

Data

Autor

Botuesi

Formati

12 x 18 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

Al / 21 - 68 G

Lloji

Libër

Citimi

“Dissertazioni Vossiane Tomo Secondo,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 14, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/499.

Pronari