Materiali

 

Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vit. 25 : nr. 1-12

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Revistë me përmbajtje fetare dhe kulturore. Në faqen e fundit të çdo numri gjendet rubrika e librave të rinj.

Etiketa

Data

1915

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Zoja e Papërlyeme, Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv / Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vit. 25 : nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/466.

Pronari