Materiali

 

Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit : vit. 24 : nr. 1 - 12

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Revista e përkohëshme "Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit" është vazhdim i revistës "Elçija i Zemers Jezu Krishtit". Emri "Elçija" është zëvendësuar me emrin "Lajmëtari", në gjuhën shqipe. Ky ndryshim i bëhet i ditur lexuesve në parathënien e numrit të parë të kësaj reviste. Revista botohet nga Etërit Jezuitë.

Etiketa

Data

1914

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Zoja e Papërlyeme, Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv / Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit : vit. 24 : nr. 1 - 12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 25, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/465.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder