Materiali

 

Shkrimtarët shqiptarë : pjesa II : prej Lidhjes së Prizrenit deri sot : për klasën e tretë e të katërt të kursit të naltë

Subjekti

Histori e letërsisë, letërsi

Pershkrimi

"Shkrimtarët shqiptarë", pjesa e dytë përfshin periudhën 1878 - 1941: kap. I "Shkrimtarë të Rilindjes", kap. II "Shkrimtarë të kohës" dhe kap. III "Shkrimtarët arbëreshë". Punuar nën kujdesin e Ernest Koliqit dhe Karl Gurakuqit.

Etiketa

Koleksioni

Data

1941

Autor

Ministria e Arsimit, Tiranë

Botuesi

Shtypshkronja "Gurakuqi", Tiranë

Formati

23 cm.

Gjuha

shqip

Identifikuesi

A/6-D-9

Lloji

Libër

Citimi

Ministria e Arsimit, Tiranë, “Shkrimtarët shqiptarë : pjesa II : prej Lidhjes së Prizrenit deri sot : për klasën e tretë e të katërt të kursit të naltë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/457.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder