Materiali

 

Abétari per shkolla filltaré t' Shcypniis : libri i pare

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Abetarja është hartuar me alfabetin e "Shoqnisë Bashkimi". I mungon autori, vendi dhe viti i botimit. Mendohet të jetë botuar nga Shoqëria Bashkimi. Pas faqes së titullit ka të shkruar : "Cum approbatione superiorum". 41 faqe.

Etiketa

Koleksioni

Data

[1901]

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja e Shoqërisë Bashkimi, Shkodër

Formati

22 cm.

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-C-6

Lloji

Libër

Citimi

-, “Abétari per shkolla filltaré t' Shcypniis : libri i pare,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/445.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder