Materiali

 

Rose e Spine.

Subjekti

Letërsi. Poezi.

Pershkrimi

Libri " Rose e Spine " përmban poezi e sonete lirike, disa prej të cilave, në fund kanë të shënuar muajin dhe vitin në të cilin janë shkruar ( i përkasin vitit 1867 ). Libri ka 78 faqe.

Etiketa

Koleksioni

Data

1873

Autor

Wassa, P. Effendi.

Botuesi

Stamperia di A. Coromila, Costandinopoli.

Formati

13.5 x 20.5 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

Arkiv

Lloji

Libër

Citimi

Wassa, P. Effendi., “Rose e Spine.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 13, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/44.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder