Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 04 - 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje letrare, ekonomike, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1970

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 04 - 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 22, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/413.

Pronari

Bep Coba