Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, biografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1970

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 3, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/412.

Pronari

Muzeu Shkoder